Aanbod

Wij bieden trainingen aan waarbij onder andere atletiek, gymnastiek en gewichtheffen worden gecombineerd. Functionele bewegingen, de basis, worden op een gevarieerde manier in hoge intensiteit uitgevoerd. Allerlei soorten disciplines van verschillende sporten kom je tegen om jouw algehele kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Deze manier van trainen is voor iedereen bestemd die gezond en fit wil worden met plezier.

Groepstraining

Naast focus op mobiliteit, techniek en intensiteit, vinden wij het belangrijk dat jij je onderdeel voelt van de U Move community. De groepstrainingen maakt dat je met iedereen kunt sporten. Zelfs als diegene op een ander fysiek niveau zit. Het programma is namelijk zodanig opgezet dat de oefeningen op ieder niveau kunnen worden uitgevoerd. Je hebt alle ruimte om naar jouw lijf te luisteren en kunt de oefeningen zwaarder of meer technisch maken voor meer uitdaging. Je bent eigenlijk nooit klaar en kunt je altijd blijven ontwikkelen.

We hebben hiervoor 3 soorten trainingen:

U Move for all

Een wat laagdrempeligere training. Voor elk wat wils. Een training van een uur waarbij er altijd keuzes zijn.

Lees meer

Strenght & Conditioning

Een dynamische mix van gewichtheffen, cardio en lichaamsgewichtoefeningen. Altijd spannend en uitdagend!

Lees meer
U Move Your Goals

Hyrox

Deze uitdagende en dynamische training combineert hardlopen met functionele fitnessoefeningen.

Lees meer

Personal training

Wil je meer gericht naar specifieke doelen werken? Wij staan voor je klaar om een op maat gemaakt programma met jou te knallen. Hierbij kijken we naar jou als persoon. Onze deskundigheid komt uit verschillende hoeken om jou fysiek en qua mindset te begeleiden. Met een persoonlijke benadering brengen wij je elke training verder. Ga je voor algemene fitheid, conditie, kracht, techniek of een betere sport mindset?

Open gym

In de open gym bepaal je zelf waar je vandaag aan werkt. Wij hebben hoogwaardig apparatuur waarmee jij uit de voeten kunt. Zelfstandig trainen is perfect te combineren met de groepslessen of personal training. Er is altijd iemand aanwezig om jouw brandende vragen te beantwoorden.

1 + 1 Gratis

Voor het jaar 2024 hebben we iets speciaals bedacht: de 1 + 1 actie. Als je een nieuw lid binnenhaalt, krijg je niet alleen een high-five, maar ook 1 x 4 weken lang GRATIS toegang tot onze sportieve wonderwereld. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt jouw nieuwe sportmaatje ook 1 x 4 weken GRATIS! Dus, stel je voor dat je 5 vrienden meesleept, dan kun je genieten van 5 x 4 weken GRATIS!!

Deze onverslaanbare deal geldt tot en met 31 december 2024. Natuurlijk is er één kleine voorwaarde: de nieuweling moet wel echt zijn ingehaakt en lid zijn geworden van onze fitfamilie. Dus, trommel je vrienden op, maak wat lawaai en laten we samen het nieuwe jaar sportief en voordelig beginnen!

Teens & Kids training

Twee keer in de week kunnen de Teens van 12 t/m 15 jaar oud bij ons terecht voor een leuke training onder begeleiding. Ze gaan al echt met gewichten aan de slag en worden klaargestoomd om uiteindelijk met de volwassenen mee te kunnen doen. Zo leren ze nu al verantwoord trainen en gaan ze met een voldaan gevoel naar huis.

In de wekelijkse Kids training kunnen de kleintjes van 8 t/m 12 jaar oud spelenderwijs komen sporten. Natuurlijk gaat het om plezier in de lessen én behouden de kids zo hun mobiliteit. Een goede manier om een betere conditie te krijgen terwijl ze leren gezamenlijk te spelen.