Over U Move

Een omgeving waar werken aan je lijf, gezelligheid en persoonlijke groei samenkomt. Je hebt je eigen leefstijl met gewoontes, daar voeg je U Move aan toe. Het draait niet alleen om flink trainen met hoogwaardig materiaal en professionele begeleiding. Je bent ook welkom om (nieuwe) vrienden te ontmoeten. Door aandacht te besteden aan gezelligheid en een persoonlijke benadering hopen we dat je een echte Mover wordt.

Waar doorzettingsvermogen en de juiste begeleiding je kan brengen

In het begin had ik echt moeite met de techniek onder de knie te krijgen. Een flinke dosis doorzettingsvermogen, een goede sfeer op de werkvloer en mijn eigen nieuwsgierigheid hebben mij geholpen. Door mijzelf te verdiepen in tips en tricks, begeleiding van verschillende personal trainers en te leren van medesporters heb ik uiteindelijk zelfs op topsport niveau kunnen trainen.

Mobiliteit

Nu coach ik met veel plezier andere sporters van allerlei niveaus. Ik merk dat iedereen wel de mobiliteit wil, maar vaak geen zin heeft om hier constant tijd aan te besteden. Dat is zonde. Het is een moment van ontspannen, opwarmen en nog beter naar de mogelijkheden van je lijf kijken. Dit wil ik opvangen door in de trainingen hier een kwartier voor te nemen.

Waarvan ik de meeste energie krijg? Zien hoe jij jezelf weet te verbazen en overtreffen door het beste uit jezelf te halen. Een training afsluiten met een trotse glimlach noem ik plezier krijgen in sporten.

Evert van Hoff

Ik heb alle facetten meegemaakt van beginnend lid zijn, trainen op wedstrijdniveau en coachen. Hier creƫer ik met jullie de omgeving waar trainen meer is dan sporten. Word net zo enthousiast als ik met focus op mobiliteit, techniek en een persoonlijke aanpak!

E-mail: info@umove-uden.nl
Telefoonnummer: 06 28 41 42 83

Sjoerd Teeuwen

Als fitnessliefhebber deel ik graag mijn kennis en passie. Ik zet altijd dat extra stapje om jou te helpen de beste versie van jezelf te worden. Je algehele fitheid verbeteren en samen werken aan jouw persoonlijke doelen.

E-mail: info@umove-uden.nl
Telefoonnummer: 06 46 50 04 08

  • Evert
  • Sjoerd