Samen groeien

Vanaf 1 juni 2024 is U Move officieel een Hyrox affiliate! Hyrox is een snelgroeiende fitnessrace die hardlopen combineert met functionele fitnessoefeningen. Deze uitdagende training bestaat uit acht keer één kilometer hardlopen, afgewisseld met acht verschillende workouts zoals roeien, slede duwen/trekken, wall balls en meer. Het is de perfecte manier om je kracht, uithoudingsvermogen en snelheid te verbeteren.

Bij U Move draait alles om de kracht van gemeenschap. Samen met anderen werk je aan je fitnessdoelen in een motiverende en ondersteunende omgeving. Onze trainers staan klaar om je te begeleiden en de oefeningen aan te passen aan jouw niveau. Met Hyrox ben je altijd in beweging en blijf je groeien. Let’s go Hyrox bij U Move!

Het beste van fitness
en het leuke van functionele training in een groep

Over U Move

Een omgeving waar werken aan je lijf, gezelligheid en persoonlijke groei samenkomt. Je hebt je eigen leefstijl met gewoontes, daar voeg je U Move aan toe. Het draait niet alleen om flink trainen met hoogwaardig materiaal en professionele begeleiding. Je bent ook welkom om (nieuwe) vrienden te ontmoeten. Door aandacht te besteden aan gezelligheid en een persoonlijke benadering hopen we dat je een echte Mover wordt.

1 + 1 Gratis

Voor het jaar 2024 hebben we iets speciaals bedacht: de 1 + 1 actie. Als je een nieuw lid binnenhaalt, krijg je niet alleen een high-five, maar ook 1 x 4 weken lang GRATIS toegang tot onze sportieve wonderwereld. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt jouw nieuwe sportmaatje ook 1 x 4 weken GRATIS! Dus, stel je voor dat je 5 vrienden meesleept, dan kun je genieten van 5 x 4 weken GRATIS!!

Deze onverslaanbare deal geldt tot en met 31 december 2024. Natuurlijk is er één kleine voorwaarde: de nieuweling moet wel echt zijn ingehaakt en lid zijn geworden van onze fitfamilie. Dus, trommel je vrienden op, maak wat lawaai en laten we samen het nieuwe jaar sportief en voordelig beginnen!

    Gratis proeftraining?

    Of liever direct inschrijven?