Samen groeien

Onze training ‘Strenght & Conditioning’ is een dynamische mix van gewichtheffen, cardio en lichaamsgewicht oefeningen. Zo blijft het altijd spannend en uitdagend! In een training van een uur ga je in een groep werken aan je kracht en uithoudingsvermogen.

Wil je sterker worden, je uithoudingsvermogen verbeteren of gewoon lekker fit blijven? Kom dan knallen bij onze Strength & Conditioning groepstraining! Deze training is dé manier om je spieren te laten branden, je hart te laten pompen en je grenzen te verleggen.

Let’s get moving en ontdek de kracht van samen trainen bij U Move!

Het beste van fitness
en het leuke van functionele training in een groep

Over U Move

Een omgeving waar werken aan je lijf, gezelligheid en persoonlijke groei samenkomt. Je hebt je eigen leefstijl met gewoontes, daar voeg je U Move aan toe. Het draait niet alleen om flink trainen met hoogwaardig materiaal en professionele begeleiding. Je bent ook welkom om (nieuwe) vrienden te ontmoeten. Door aandacht te besteden aan gezelligheid en een persoonlijke benadering hopen we dat je een echte Mover wordt.

1 + 1 Gratis

Voor het jaar 2024 hebben we iets speciaals bedacht: de 1 + 1 actie. Als je een nieuw lid binnenhaalt, krijg je niet alleen een high-five, maar ook 1 x 4 weken lang GRATIS toegang tot onze sportieve wonderwereld. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt jouw nieuwe sportmaatje ook 1 x 4 weken GRATIS! Dus, stel je voor dat je 5 vrienden meesleept, dan kun je genieten van 5 x 4 weken GRATIS!!

Deze onverslaanbare deal geldt tot en met 31 december 2024. Natuurlijk is er één kleine voorwaarde: de nieuweling moet wel echt zijn ingehaakt en lid zijn geworden van onze fitfamilie. Dus, trommel je vrienden op, maak wat lawaai en laten we samen het nieuwe jaar sportief en voordelig beginnen!

    Gratis proeftraining?

    Of liever direct inschrijven?