Voor ieder niveau

Voor beginners en hoogvliegers is er goed nieuws: onze training ‘U Move for all’ heeft voor elk wat wils. Het is een training van een uur waarbij er altijd keuzes zijn. Het beste van fitness en het plezier van functioneel trainen in een groep, verpakt in één les. De gulden middenweg voor alle niveaus.

We doen dit in groepsverband, want laten we eerlijk zijn, naast solo zwoegen is er niets beter dan die groepsvibe. Het werkt motiverend, het is gezellig, en geef toe, samen is altijd beter. Onze deskundige trainers staan klaar om jou te begeleiden. Ze zien jou als het individu in de menigte en zorgen ervoor dat je niet verdwaalt in de fitness-jungle.

Het beste van fitness
en het leuke van functionele training in een groep

Over U Move

Een omgeving waar werken aan je lijf, gezelligheid en persoonlijke groei samenkomt. Je hebt je eigen leefstijl met gewoontes, daar voeg je U Move aan toe. Het draait niet alleen om flink trainen met hoogwaardig materiaal en professionele begeleiding. Je bent ook welkom om (nieuwe) vrienden te ontmoeten. Door aandacht te besteden aan gezelligheid en een persoonlijke benadering hopen we dat je een echte Mover wordt.

1 + 1 Gratis

Voor het jaar 2024 hebben we iets speciaals bedacht: de 1 + 1 actie. Als je een nieuw lid binnenhaalt, krijg je niet alleen een high-five, maar ook 1 x 4 weken lang GRATIS toegang tot onze sportieve wonderwereld. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvangt jouw nieuwe sportmaatje ook 1 x 4 weken GRATIS! Dus, stel je voor dat je 5 vrienden meesleept, dan kun je genieten van 5 x 4 weken GRATIS!!

Deze onverslaanbare deal geldt tot en met 31 december 2024. Natuurlijk is er één kleine voorwaarde: de nieuweling moet wel echt zijn ingehaakt en lid zijn geworden van onze fitfamilie. Dus, trommel je vrienden op, maak wat lawaai en laten we samen het nieuwe jaar sportief en voordelig beginnen!

    Gratis proeftraining?

    Of liever direct inschrijven?